Winkelwagen

"Voorspelbare resultaten door
gebruik van polarisatiefilters"

Polarisatiefilters voor de tandheelkunde​

Fotografie is in de moderne tandheelkunde niet meer weg te denken. Voor een succesvol resultaat is het essentieel om in staat te zijn visueel met collega’s en tandtechnici te communiceren. Om dit proces voorspelbaarder te maken hebben wij polarisatiefilters ontwikkeld om tandartsen te helpen met effectieve en reproduceerbare visuele communicatie.

Polarisatiefilters voor de tandheelkunde zijn beschikbaar voor diverse modellen camera’s en flitsers.

Voorspelbare resultaten door polarisatie​

Om een voorspelbaar en reproduceerbaar resultaat te krijgen is het van groot belang om de juiste informatie te communiceren naar het laboratorium. Door licht te polariseren worden reflecties gefilterd waardoor de benodigde kleurinformatie vastgelegd kan worden. Het resultaat is een foto waarin alle kleurschakeringen zitten die een tandtechnicus nodig heeft om samen met u een succesvol werkstuk te maken. Door een goed inzicht te hebben in de kleuropbouw kan er voor de juiste technieken en materialen gekozen worden.

Minder mismatch in kleur, meer voorspelbaarheid

Door gebruik te maken van polarisatiefilters kunt u de voorspelbaarheid van uw werk op een makkelijke manier verhogen. Met behulp van een snelle en makkelijke handeling wordt een van de grootste uitdagingen in het esthetisch werkgebied weer voorspelbaar.
sin_polaris con_polaris

Dentalize producten

“Bij mijn restauratieve behandelingen maak ik vaak gebruik van een polarisatiefilter. Door het gebruik van dit filter word de schittering van het flitslicht uit de foto gehaald waardoor je heel goed kleur en karakteristieken kunt beoordelen.”

– Maarten de Beer, The Dental Dutchman

Download onze gratis brochure

Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW en exclusief €10,- verzend- en administratiekosten.