Kwaliteit & innovatief

Persoonlijk aanspreekpunt

Verrassend betaalbaar

De gedrevenheid om het steeds beter te doen

Waarom maken nog maar zó weinig tandartsen optimaal gebruik van de innovatieve mogelijkheden die er zijn? Peter Klerk, eigenaar van Kdental, vroeg het zich niet alleen af, maar ging er ook mee aan het werk. Kdental is een nieuwkomer op de markt in de Benelux die innovatieve dentale producten voor o.a. gebitsreiniging en preparatie levert.

Expertise in het vakgebied

Klerk heeft al meer dan 10 jaar ervaring binnen zijn vakgebied. Zijn expertise ontwikkelde hij in de loop der jaren door het volgen van gerichte trainingen en het veelvuldig bezoeken van congressen, lezingen en workshops. “Daardoor ben ik goed in staat te onderkennen welke dentale producten een verbetering betekenen en welke feitelijk niet meer zijn dan door marketing geïnspireerde nieuwe jasjes.”

Sterke innovatiedrang

Gedrevenheid om het steeds beter te doen en innovatiedrang, zijn de drijfveren die Klerk typeren: “Wortelkanaalbehandelingen kunnen bijvoorbeeld zoveel beter worden uitgevoerd. Al onze producten bewerkstelligen evidence based en wetenschappelijk onderbouwde betere resultaten. Ik weet dat ik mijn enthousiasme en mijn drang om behandelingen te verbeteren kan overbrengen op de tandartsen die op gepassioneerde wijze in hun prachtige vak staan.”

Cursussen, studieavonden en productdemonstraties

Peter Klerk verzorgt zelf cursussen, studieavonden en demonstraties over zijn innovatieve dentale producten. 

“Vanuit mijn overtuiging dat onze dentale producten van toegevoegde waarde zijn voor de tandarts en zijn patiënten, wil ik dat ze ook écht gebruikt worden. Als de professional goed weet hoe hij er zijn voordeel mee kan doen, dan worden het geen producten die onder in de la terecht komen.”

Enkele producten van Kdental

AquaCare

AquaCare is een revolutionair gepatenteerd concept voor air abrasion en het polijsten van het gebit voor minimaal invasieve tandheelkunde. AquaCare is een soortgelijke oplossing als ‘Airflow’. AquaCare is een unieke oplossing voor cariës, gebitsreiniging, profylaxe en onderhoud.

SmartWave

Platte tip met een laag profiel kopstuk, biedt makkelijke toegang tot alle gebieden in de mond en kan 360° draaien. Multifunctioneel gebruik (polymerisatie en transilluminatie). Dunne vorm biedt vrijheid over het zicht van het operatie veld in alle klinische situaties. Een soortgelijke oplossing hiervoor is een ‘etchmaster’.

Power Crown Remover

De innovatieve Power Crown Remover is een krachtig instrument voor de tandarts voor het verwijderen van diverse soorten kronen.

Self-Adjusting File (SAF)

SAF (Self-Adjusting File) systeem is een nieuw hoofdstuk in de moderne endodontie. Het is het enige tandheelkundige instrument dat het wortelkanaal drie dimensionaal reinigt, vormgeeft en tegelijkertijd irrigeert.

Polarisatiefilters

Fotografie is in de moderne tandheelkunde niet meer weg te denken. Voor een succesvol resultaat is het essentieel om in staat te zijn visueel met collega’s en tandtechnici te communiceren. Om dit proces voorspelbaarder te maken, hebben wij polarisatiefilters ontwikkeld om tandartsen te helpen met effectieve en reproduceerbare visuele communicatie.

Overige producten van Kdental:

Vertalen »