Partner in specialties

Winkelwagen

KDental is specialist in innovatieve dentale producten. We leveren producten met een toegevoegde waarde voor tandartsen en hun patiënten. Onze focus ligt op betere, efficiëntere en veiligere behandelingen.

aanbieding

Boutique Whitening 5+1 Gratis!

Koop nu 5 kits Boutique Whitening en krijg 1 kit helemaal gratis! Alleen geldig in de webshop!

AquaCare Case Studies

nieuw

Nieuw in het KDental assortiment:
DMG Dental producten!

“Sinds ik bekend ben, via een cursus, met de voordelen en het gebruiksgemak van de AquaCare ben ik verkocht. Al je adhesieve tandheelkunde krijgt meteen een upgrade. Wij hebben met Residentaal tandartsen er direct twee gekocht.”

– Dr. Wim Bruiine, Residentaal Tandartsen, Nederland

Onze merken

KDental: specialist in innovatieve dentale producten

“Wij weten dat tandartsen behoefte hebben aan producten met toegevoegde waarde. Om zo hun patiënten nog beter van dienst te zijn. Onze focus ligt op betere, minder pijnlijke en vooral veiligere behandelingen. Wij zijn voortdurend, op basis van input van vooraanstaande tandartsen, bezig met nieuwe praktische toepassingen te ontwikkelen voor de tandheelkunde. Ons doel? Behandelingen efficiënter te laten verlopen en producten betaalbaarder te maken

Peter Klerk, Eigenaar KDental

Wij staan voor

Download onze gratis brochure

Contact opnemen?

Vraag nu volledig vrijblijvend een offerte of productdemonstratie aan. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor al jouw vragen en/of opmerkingen.
Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW en exclusief €10,- verzend- en administratiekosten.