Winkelwagen

” Voor mij is de AquaCare
niet meer weg te denken uit
de dagelijkse praktijk “

– Erik-Jan Muts, MP3 Tandartsen

Boutique Whitening is een hoogwaardige gel die superieure resultaten levert, met een merkbare verbetering in slechts een paar dagen. Boutique is ontworpen om te passen in uw levensstijl. Nu kunt u uw tanden witter maken, op uw manier.

De voordelen op een rij:

De resultaten

De afbeeldingen hiernaast tonen een patiënt voor en na het gebruik van Quick Straight Teeth orthodontische behandeling en Boutique Whitening.
before-600x370 after-600x370

“Je haalt al een mooi resultaat bij twee tot drie uur gebruik.”

-Erik-Jan Muts, MP3 Tandartsen

BOUTIQUE OVERDAG 6% WATERSTOFPEROXIDE

Boutique By Day maakt de tanden witter met slechts 1 uur gebruik per dag. Het is ontworpen voor mensen die geweldige resultaten willen met minimale draagtijd. Enkele

Enkele kenmerken van dit product

BOUTIQUE ’s Nachts 10% CARBAMIDE PEROXIDE

Boutique By Night maakt uw tanden witter terwijl u slaapt, waarbij de trays ‘s nachts worden gedragen. Het is ontworpen voor mensen die geweldige resultaten willen zonder het ongemak van het dragen van trays gedurende de dag. Onze 10% CP is een mildere formule voor gebruik bij patiënten met gevoelige tanden. 

Enkele kenmerken van dit product

BOUTIQUE ’s Nachts 16% CARBAMIDE PEROXIDE

Boutique By Night maakt uw tanden witter terwijl u slaapt, waarbij de trays ‘s nachts worden gedragen. Het is ontworpen voor mensen die geweldige resultaten willen zonder het ongemak van het dragen van trays gedurende de dag. 

Enkele kenmerken van dit product

Download onze gratis brochure

Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW en exclusief €10,- verzend- en administratiekosten.