Geachte Klant, houdt u er rekening mee dat wij i.v.m. de Herfstvakantie gesloten zijn van 14 t/m 25 oktober. Alvast bedankt voor uw begrip.

KDental: Partner in specialties

welkom bij kdental

KDental is specialist in innovatieve dentale producten. We leveren producten met een toegevoegde waarde voor tandartsen en hun patiënten. Onze focus ligt op betere, efficiëntere en veiligere behandelingen.

Peter Klerk

Wat onze klanten zeggen

"Sinds ik bekend ben, via een cursus, met de voordelen en het gebruiksgemak van de AquaCare ben ik verkocht. Al je adhesieve tandheelkunde krijgt meteen een upgrade. Wij hebben met Residentaal tandartsen er direct twee gekocht."

– Dr. Wim Bruiine, Residentaal Tandartsen

"Tijdens mijn restauratieve behandelingen gebruik ik altijd de AquaCare. Of het nou gaat om een sealant of vóór het plaatsen van een indirecte restauratie, de AquaCare geeft mij de mogelijkheid om het element zo goed mogelijk voor te behandelen."

– Maarten de Beer, @dentaldutchman

“In de minimaal invasieve, adhesieve en biomimetische tandheelkunde is een zandstraler zoals AquaCare eigenlijk niet meer weg te denken.”

– Dr. Marco Gresnigt, UMCG

Onze merken

KDental: specialist in innovatieve dentale producten

“Wij weten dat tandartsen behoefte hebben aan producten met toegevoegde waarde. Om zo hun patiënten nog beter van dienst te zijn. Onze focus ligt op betere, minder pijnlijke en vooral veiligere behandelingen. Wij zijn voortdurend, op basis van input van vooraanstaande tandartsen, bezig met nieuwe praktische toepassingen te ontwikkelen voor de tandheelkunde. Ons doel? Behandelingen efficiënter te laten verlopen en producten betaalbaarder te maken

Peter Klerk, Eigenaar KDental

Wij staan voor